Miałam ogromną przyjemność być jedną z pierwszy osób mogących szaleć w kuchni pod nadzorem
książki kulinarnej finalisty MasterChefa produkcji TVN'owskiej- ADAMA KOZANECKIEGO. Z czego jestem naprawdę dumna, bo był on moim faworytem w tamtej edycji.
Wróćmy jednak do samej książki. Jest ona wydana w bardzo estetycznej i przede wszystkim trwałej oprawie, co nie ukrywajmy w kuchni z pewnością będzie atutem.
Przepisy podzielone są na kilka kategorii w zależności od tego, na jaką okazję będziemy przygotowywali danie. Praca z tą książką to czysta przyjemność i przede wszystkim proste zadanie. Dzięki niej czujemy się jakbyśmy i my mogli stanąć przy roboczym blacie na planie MasterChefa. No dobra, żartuję. Jednak trochę nadal mi brakuje. Jednak pomarzyć można.
Polecam tę pozycję fanom kuchni, zarówno tym wprawionym kucharzom, jak i tym początkującym osobom szukającym dopiero swojego smaku. Ważnym atutem tej książki jest prostota i przede wszystkim nieprzekombinowanie przepisów. Z ręką na sercu przyznaję- znajdziemy tam bardzo ładnie podane, a przede wszystkim smaczne potrawy.
Aż ślinka cieknie na myśl o tych wszystkich smakołykach, więc jak najprędzej lećcie po swój osobisty egzemplarz tego cuda :)!
37 yrs old Project Manager Bevon Hucks, hailing from Brentwood Bay enjoys watching movies like "Outlaw Josey Wales, The" and Candle making. Took a trip to Major Town Houses of the Architect Victor Horta (Brussels) and drives a DeVille. siec
OdpowiedzUsuń